Bufet zimny

W ramach bufetu ziemnego proponujemy dla Państwa następujące pozycje kulinarne (zalecamy wybrać od 5 do 7 pozycji):

  1. Jaja faszerowane,
  2. Deska mies pieczonych: schab ze śliwka/morelka, roladki z nadzieniem grzybowym mięsnym,
  3. Sałatki  do wyboru( gyros, warzywna, cezar, brokułów, tuńczyk, serowa, kebab, szynka, szefa kuchni.)
  4. Galaretki drobiowe lub wieprzowe
  5. Ryba po grecku,
  6. Kebab chichi podawany z pysznym sosem pesto ostry,
  7. Śledzik w zalewie octowej ,
  8. Śledzik z cebulka,
  9. Śledzik po kaszubsku
  10. Śledzik ala łosoś
  11. Śledzik z czosnkiem i ziołami
  12. Śledzik na słodko z bakaliami
  13. boczek pieczony,
  14. Rolada z indyka
  15. Rolada z kaczki z orzechami
  16. Rolada ze szpinaku z łososiem i sosem chrzanowym ,
  17. Roladki drobiowe ze świeżymi ziołami,
  18. Roladki z kurczaka ze szpinakiem,
  19. Półmisek wędlin podawany w towarzystwie 3 rodzajów serów
  20. Łosoś wędzony podany na grzance z pysznym sosem tatarskim
  21. Inne zakąski
  22. Sosy: czosnkowy, miętowy, pesto, chrzanowy, tatarski

oraz desery:

  1. Proponujemy ciasta własnej roboty (12 rodzajów).